29 Aralık 2008 Pazartesi

Kapsana Hero, kahraman bakkal misali Süpermarketlerle yarışmaya hazır..

Tek ürün konseptini yılların e-ticaret deneyimi ve heyecanı ile birleştiren Kapsana Hero , 8 Aralık itibariyle www.kapsana.com adresinde yayında..

OdakTek tarafından kurulan Kapsana Hero, şık tasarımı ve kullanım kolaylığı ile dikkati çekiyor. Kapsana Hero, Internet’ten avantajlı alışverişin tadını çıkartmaları için kullanıcılarına birbirinden kahraman fırsatlar sunuyor.

Kasım 2008’de ekonomik olarak tatsızlıklardan çokça söz edilen bir dönemde, OdakTek olarak firma, alım gücünü tek bir ürüne “odak”lıyor ve müşterilerine avantajlı olduğu kadar tatlı bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Sitede avantajlı fiyatlara satışa sunulan ürünler, siteye eklendikten 48 saat ya da stoklar bitene kadar satışta kalacak. Kaçırılan ürünün devamı bulunmuyor, ancak her biten ürünün ardından daha da kahraman bir ürün geliyor. Kahraman ürünlerinin kimliklerini yayın tarihine kadar saklayan site, hem müşterilerini her gün misafir etmeyi amaçlıyor hem de rakiplerinin kahramanlarını kaçırmalarını engelliyor.

Bir siparişte en fazla 3 Kapsana Hero ürünü satın alınabilen alışveriş sitesi önümüzdeki aylarda adından oldukça söz ettirecek.

Bilgi:
www.kapsana.com ve www.uykumgeldi.com adresli alışveriş sitelerinin kurucusu ve sahibi OdakTek’tir.

1 yorum:

aYTaN dedi ki...

Kapsana.com sitesinin bir kısmı çalışmıyor. Şık ama çalışmayan dizayn :)

Bence aynı konseptte olmak üzere, ürün çeşitliliği manasında http://www.bitenekadar.com/ daha başarılı...